вівторок, 23 квітня 2019 р.

22 квітня - Міжнародний День Землі


22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря. День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево.

Отож, ліцеїсти посадили на території дерева та кущі. Не забули про домашніх улюбленців, адже вони теж частина планети і потребують нашої підтримки. Лідери самоврядування провели фотоконкурс "Мій чотирилапий друг", де перемогу здобули домашні улюбленці Мулач Анастасії, учениці 31 групи та Дуки Ксенії, учениці 21 групи. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

цікаво знати

1 вересня - День Знань!

Ранок 1 вересня видався теплим, радісним і одночасно хвилюючим.  Сьогодні двері ліцею гостинно відчинили для своїх учнів! Коридори заповнили...