середу, 7 листопада 2018 р.

Майстри самурайського меча Камуй вразили своєю високою культурою

6 листопада у Кіноконцертному комплексі переповнена зала. До Славутича завітали майстри самурайського меча Камуй у рамках світового турне присвяченого 20 річниці колективу. Лідер гурту Тетсуро Шимагучі – один із сучасних самураїв Японії. Саме він придумав як у 21 столітті зберегти та відродити бойове мистецтво своїх предків.
На початку своєї діяльності ансамбль Камуй виступав на вулицях міст у різних країнах пропагуючи бойове мистецтво. А вже після успіху фільму «Вбити Білла» Квентіна Тарантіно, ансамбль отримав світове визнання.Під час осіннього європейського туру японський колектив з програмою Кенгідо проведуть концерти у містах Італії (Флоренція, Турин), Іспанії (Мадрид, Барселона), Бєлорусі (Мінськ) та України (Славутич, Львів).Ліцеїсти отримали унікальну можливість переглянути концерт високого рівня у рамках благодійної акції «Чорнобиль-Фукусіма. Ми пам’ятаємо. Ми разом». Ансамбль вразив своєю високою майстерністю, динамікою виступу та відкритістю у спілкуванні з дітьми та дорослими. 






Немає коментарів:

Дописати коментар

цікаво знати

1 вересня - День Знань!

Ранок 1 вересня видався теплим, радісним і одночасно хвилюючим.  Сьогодні двері ліцею гостинно відчинили для своїх учнів! Коридори заповнили...