понеділок, 22 жовтня 2018 р.

Тиждень Кодексу етики, честі, порядності, добросовістного та ефективного управління Славутицької територіальної громади
З 16 по 21 жовтня традиційно пройшов тиждень Кодексу етики, честі, порядності, добросовістного та ефективного управління Славутицької територіальної громади. Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агенство регіонального розвитку» Славутицької міської ради провів заходи для учнів та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти міста з метою ознайомлення із Кодексом етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади зі змінами 2018 року. Саме такі заходи і відвідали ліцеїсти.
Кодекс етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, створений за участі соціально активних славутичан у 2007 та оновлений у 2017 році, є узагальненням етичних норм та правил співіснування жителів міста. Кодекс встановлює загальні правила поведінки та етики, якими повинні керуватися у своєму житті славутичани.
Від кожного з нас залежить те, яким бути Славутичу!

Немає коментарів:

Дописати коментар

цікаво знати

1 вересня - День Знань!

Ранок 1 вересня видався теплим, радісним і одночасно хвилюючим.  Сьогодні двері ліцею гостинно відчинили для своїх учнів! Коридори заповнили...